Овен – Бързакът


Не, не в онзи смисъл. Овенът е огнен знак и стреля направо. Изобщо няма угризения да сподели всичките си идеи за това как точно да се развихрите в леглото. Проблемът е, че винаги иска да минава директно към заниманието. Ако това е, което искате, разчитайте на Овена да ви отведе право там – при това бързо.


Телец – Романтикът


Докато Овен е ненаситно импулсивен, Телец я кара бавно. Ако сте с Телец, пригответе се за вечеря и вино, толкова дълго, че чак ще се объркате какво иска от вас. А реши ли веднъж, че вие сте жената, с която ще прави секс, очакват ви дълга любовна игра. Ако обичате романтиката, целете се в Телеца.


Близнаци – Говорещият


Представителят на Близнаци първо ще ви разкрие интелекта си, преди да стигнете до разсъбличане. Ако обичате простичките неща, съблазнителни монолози на Близнака ще ви шокират. Ако обаче телефонният секс и мръсните думички ви наелектризират, той е мъжът за вас.


Рак – Любовникът


Ракът е един от най-емоционалните знаци в зодиака, за него сексът никога не е физическо изживяване, а по-скоро поетичен акт на красота и любов и всички прелестни неща. Озовете ли се гола с Рак, бъдете готова за интензивно изживяване. Нищо чудно да пророните и някоя сълза, щом свършите.


Лъв – Нарцисът


Страстната и авантюристична натура на Лъва е просто ненадмината. Дори не може да си представите колко изненадващи начини да ви задоволи ще открие представителят на тази зодия. Лъвовете са сексуални доминанти, които излъчват сластна увереност, без да се извиняват за това. Сексът с Лъва със сигурност ще го запомните, но вашето удоволствие винаги ще е на второ място.


Дева – Прикритият секс маниак


Ще останете много изненадани да разберете, че уж срамежливият представител на Дева ще се впусне в сексуални удоволствия без сигурността на презерватива и току що сменените чаршафи. Напук на резервираната личност във всички други сфери от живота, Девата крие в себе си неукротим сексуален глад. Веднъж довери ли ви се, пазете се – няма да ви остави един спокоен миг.

Везни – Ценителят


Когато говорим за секс приключения, представителят на Везни е истински артист. Той търси хармония с партньорката си, обмисля всеки детайл и обръщат специално внимание на романтичните допълнения като бельо, масажи и нежна музика. Често казано, понякога интимните ви отношения може да заприличат на лошо порно.


Скорпион – Винаги готовият


Огненият, безнравствен Скорпион е разгоненото животно в зодиака. Трудно ще пренебрегнете сексуалната му мощ и магнетизъм, но креватните упражнения с представителя на тази зодия могат да ви причинят ужилване. Ако си търсите половинката, ще останете разочаровани – Скорпионът действа на принципа "чукаш и бягаш".


Стрелец – Дон Жуан


Той е майстор на изкуството на съблазняването, за Стрелеца всичко е в лова. Той усъвършенства уменията си да съблазнява, нахвърляйки се върху обекта на желанието си, само след като го е направил напълно безпомощен, изправяйки го пред лицето на своята сексуална сръчност.


Козирог – Бавен танцьор


Козирогът съчетава в себе си няколоко темперамента. Може да се забави да направи първата крачка, търпелив е до степен на неуместност, щом топката се затъркаля. Няма да ви впечатли с кой знае какви умения и дадености, но е толкова търпелив, че ще е способен да ви задоволи по начин, по който никой друг знак няма да може. Ако и вие имате търпение, ще бъдете възнаградени.


Водолей – Колекционерът


Ако не ви харесва идеята за кадифена кутия, пълна със секс играчки, под леглото, заявете го на Водолея. Той е винаги готов да експериментира с каквото и да било, само и само да открие нови удоволствия. Сексът с Водолея е купон.


Риби – Доверяващият се


Подобно на Рака, представителят на Риби държи на емоционалната връзка, за сметка на физическата. Страст, любов, внимание, търпение – всичко това е важно за любовника от зодия Риби. Но ще ви се наложи да вършите всичко сами. Риби е леко мързелив в това отношение и предпочита да отговори на вашите усилия, отколкото сам да поеме инициативата.