Свикнали сме България почти винаги да попада в негативните статистики или да се асоциира с неприятни новини. Когато стане въпрос за нещо произведено в България много от нас се питат дали качеството е добро или вярват, че производителят ще скрие или пропусне част от истината върху етикета. Днес обаче става въпрос за едно семейство от Пловдив, което за по-малко от година показа не само на България, но и на света, че горните твърдения не важат за тях, предаде БТА. Иван и Ивалина Илчеви сами произвеждат един от най-вкусните и определено здравословни шоколади в Европа. Продуктите им не съдържат животински продукти, палмови или хидрогенирани /транс/ мазнини, соев или слънчогледов лецитин, глутен или други баластни вещества, каквито голям брой промишлени производители ползват. Основатели са на семейна компания, като влагат в производството на своите шоколади и шоколадови продукти само подбрани суровини, които както те самите казват: "не се притесняваме да даваме на децата си!".
Тази семейна философия отива дори още по-далеч, защото Иван и Ивалина купуват какаовите зърна за шоколада и чая директно от фермите производители в Еквадор. Те сами организират всички дейности по селекцията и вноса, като по този начин контролират процеса на приготвяне от дървото до крайния продукт. Именно това внимание към най-малкия детайл и непрекъснатото старание, им донася и редица награди. През 2017 година печелят "Златен медал" с диплом от международното изложение "Интерфууд&Дринк" за най-чист шоколад, както и сребърен медал от най-голямата и независима шоколадова организация - "International Chocolate Awards", базирана във Великобритания. Младото семейство от Пловдив има още редица отличия, но това с което най-много се гордеят е вкуса и чистотата на техните продукти.