Щерката на застреляния мафиотски бос Филип Найденов-Фатик – Александра Тюркмен, има ново гадже в Ню Йорк. Красавицата, която избягва да споделя информация от личния си живот, този път се похвали във Фейсбук, като в коментар написа, че го обича. Щастливецът се казва Мони Георгиев, пише "Телеграф". Младата актриса е по-голямата от двете дъщери на Фатик от брака му с Адриана Тюркмен. Преди години тя се раздели с актьора Явор Бахаров, а той сподели, че след раздялата са запазили добрите си отношения и оттогава не беше демонстрирала публично чувствата си към друг мъж.

Още през 2014 г. Алекс се установи в Ню Йорк , и то не къде да е, а в любимата част на богаташите там – Хамптънс. Щерката на Фатик има работна виза за Америка, издадена й от тузарския нощен клуб „Спейс Ибиза Ню Йорк”. През пролетта тя е била одобрена след кастинг и интервю за работа в прочутата дискотека. Тюркмен е един от 50-те разпоредители в заведението и работата й се изразява в това да настанява ВИП гостите, както и да се грижи за доброто им настроение и прекарване.

Преди години Александра кандидатства в НАТФИЗ, където на кандидатстудентските изпити успя да пребори над 400 кандидати за място в актьорския клас на Стефан Данаилов. Това е третото висше образование на богатата наследница.

По празниците Александра бе в Париж, за да се види със сестра си и майка си и трите се отдадоха на разходки и пазаруване в най-луксозните кътчета на френската столица. Дамите не пропуснаха да се щракнат по емблематичната „Шан-з Елизе” и да се глезят с гурме кухня из най-изисканите ресторанти на града.