Бежанецът от Сирия Антонио Сюлейман стана звезда в киното. Мъжът участва във филми за възрастни, откакто пребивава в Германия. Историята на младия човек е публикувана в Daily Mail.

Както разказва изданието, 19-годишният Сюлейман е пристигнал на 15-годишна възраст в Германия с родителите си. По думите на сириеца, той винаги е мечтал за кариера в порно индустрията, но в родината му подобна "професия" е напълно забранена.

Младият мъж харесва свободата, която му дава Европа. Тук той вече се е снимал в няколко продукции. Най-известната от тях е "Арабският крал" (The Arabian King).

Антонио все пак се жалвал, че и в Германия не му дават покой някои пуритански настроения на бившите му сънародници. Земляците му го намирали в социалните сайтове, съдели го и му пишели заплашителни съобщения.

В отговор на тези предразсъдъци Антонио предлагал моралистите да не нападат него, а "онези, които са доволни от атентатите във Франция".

Сюлейман твърди, че със своето "творчество" иска да разруши стереотипите на европейците за мигрантите от ислямските страни.