Жесток секс скандал забърка членът на Изпълнителното бюро на БСП Йордан Стайков. Той втрещи всичките си съпартийци с пост на стената си във Фейбук – снимка на четири полуголи мацки, с коментар: „Скъпи приятели от мъжки пол, не отказвайте секс на 60-годишни социалистки, особено ако са много настойчиви. Пренебрегнете ли ги, ще станат по-кръвожадни и отмъстителни от арабски терористи...“

 

Всчки членове на БСП са шашнати от поста му, а броженията срещу него вече започнаха. Оскърбените социалистки, са сезирали шефката на женската организация на БСП Катя Николова за сексисите му прояви. Те твърдят, че нито една от тях нямала нито духовни, нито физически мераци към Стайков.

 

Явно разбрал каква буря се задава, депутатът побърза да свали публикацията си. Тя обаче вече е разпространена навсякъде из интернет пространството. Разпратена е и на целия членски състав на партията.

 

Причината за избухването на депутата в социалните мрежи бил скандал повреме на габровския партиен клуб. Няколко колежки го нападнали за несвършени от него задачи и Стайков решил да си отмъсти.

 

Йордан Стайков е член на Изпълнителното бюро на БСП, бивш депутат от Габрово и кандидат-кмет на Севлиево от левицата на последните местни избори./Марица.бг