Писателят Калин Терзийски на пияна глава разпали нова война в ефира на Нова телевизия, нахвърляйки се върху имена като Николай Хайтов и Йордан Радичков. "Аз дадох възможност на българската литература да бъде нещо по-различно от Йордан Радичков и Николай Хайтов.Аз дадох възможност отново да има българска литература. Познавах се с Хайтов и донякъде с Радичков. Това бяха едни слуги на един режим, който аз не мога да понасям.Те правеха свирки на Живков", изфъфли Калин пред камерите на Нова, след поредната порция вино, която изпи.

След това допълни,че "българите са невежи и жалки идиоти".Според него същите жалки и ощетени хора си траят, докато една група олигарси прибират всичко. Терзийски допълни ,че е бил граничар и все още може да стреля така ,че да уцели муха от 50 метра и ако поиска, може да вдигне хората на бунт.

В репортажа се разбра,че Калин се намира в апартамента на актрисата Елен Колева. Тя обаче допълни,че дали те ще бъдат двойка, както се писа в много медии,решава Калин. Тя го срещнала и обикнала, когато е бил в доста по-нормално от сегашното пиянско състояние. Хубавицата смята,че истинската любов е когато си с някога "не "заради", а "въпреки". /БЛИЦ