Пешеходецът, който беше блъснат на Централна гара в Пловдив,  е изскочил внезапно пред колите, томно когато са потегляли на зелен светофар, съобщиха очевидци пред репортер на Марица.бг.

Както Марица.бг вече съобщи, човек беше ударен на кръстовищети срещу Централна гара в Пловдив преди минути. Полиция е отцепила района,  а линейката отнесе пострадалият. Той е около 30 годишен, добре облечен. Очевидците са категорични,у че е пресичал е неправилно. В момента, в който е светнало зеленото в посока Сточна гара той е тръгнал да пресича на бегом пред колите, като се е затичал към паркинга на гарата.

Блъснсало го е "Рено Партнер" с пловдивска регистрация. Шофьорът е около 40-годишен, в колата има жена и две малки деца. Жената крещи в истерия "Не снимайте" и е гушнала дечицата.

Удареният е бил контактен, останал е да лежи  докато дойде линейката да го вземе. Полицаите са оградили най-лявата лента срещу Централна гара в късата отсечка между двата свегтофара. Колите се изтеглят от мястото на произшествието много бавно, предава репортер на Марица.бг от мястото на инцидента.

 Както Марица.бг предупреди образува се задръстване чак до Коматевския възел, избягвайте този участък. /Марица.бг