Бившият президент на ЦСКА Александър Томов отговори на част от въпросите, които от червения клуб му зададоха вчера. 
Освен това Томов зададе и нови въпроси към ръководните фактори в клуба.
Публикуваме отговора на Томов без редакторска намеса: Уважаеми приятели, Във връзка с обявена промяна на обстоятелства около изпълнителното ръководство на ЦСКА от снощи допълвам отговора си на поставени въпроси. Не бих отговорил на анонимни въпроси, защото единственото легитимно ръководство на ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност) е синдика Д. Милева.Но все пак заради феновете ще отговоря кратко. Никога и по никакъв повод и в първия, и във втория си мандат не съм получавал „странични доходи“ от ЦСКА – Делев, Чочев, комисионна или каквото й да е. По официални документи дълговете на ЦСКА от 2013г до края ня 2014г. са намалени с 14 млн. лв. Неадекватно и манипулативно е при това положение да се твърди, че дълговете да са били увеличени или, че са източвани средства. Подадените в съда данни, след като аз го напуснах, не включват основен актив – футболистите, и несъстоятелността е настъпила след като унищожихте отбора абсолютно ненужно и предумишлено. И освобождаването и унищожаването на отбора са абсолютно необмислени и глупави действия, които нямат аналог в историята. А сега ако сте мъже отговорете пред феновете на моите въпроси:
......
1. Защо обявихте, че поемате управлението на клуба на 19ти март 2015г., след едногодишни счетоводно-документални проверки, а два месеца по-късно го фалирахте?
2. Защо в началото на април 2015г. обявихте, че сте платили лиценза, а се оказа, че това е лъжа? 3. Защо регистрирахте ново дружество и обявихте, че чрез него ЦСКА ще играе в „А“ група, а това се оказа пълна измислица вече една година? Вчера още не бях информиран, че са сменили Александър Тодоров с бореца Паслар. За това допълвам отговора си от вчера с някои нови въпроси: 1. Защо правите тази промяна след като Ал. Тодоров е подал преди няколко дни документи за участие в новата „Висша лига“? 2. Означава ли това, че се отказвате от това да се използва възможността ЦСКА да играе в „А“ група и да изпълни изискванията на БФС и УЕФА? 3. След като фалирахте напълно безсмислено клуба преди една година какво правите сега или искате любимия клуб да остане отново извън професионалния футбол? Време е да поговорим за бъдещето и за това какво ще стане с ЦСКА след като БФС отказа да признае новото ви дружество като легитимен субект. Готов съм да помагам на всеки, който спре безобразията направени през пролетта на 2015г. Но няма как да простя на хора, които си играят със съдбата на най-титулувания български клуб. гр. София Коментирай