Португалските национали Роналдо и Пепе могат с лекота да преминат кастинг за холивудска продукция. Това заяви шведският селекционер на Исландия Ларс Лагербак преди двубоя между двата тима от група F на европейското първенство във Франция.

Двубоят е днес в Сент Етиен. Лагербак предупреди съдийската бригада, която ще бъде водена от турчина Джунейт Чакър, че в дебюта на исландците на голям форум може да има нечестна игра, а за двамата футболисти на “Реал” (Мадрид) това няма да е нещо ново.

“Португалците разполагат с един от най-добрите футболисти в света в лицето на Роналдо, но той е и отличен актьор. Във финала на Шампионската лига срещу “Атлетико” отново видяхте от него изпълнение, което е достойно за Холивуд. Същото важи и за Пепе. И двамата ги има на запис, те са актьори от висока класа. Иска ми се да имаше видеоповторения, за да бъдат улавяни подобни изпълнения”, заяви шведският специалист на пресконференцията преди двубоя.

Португалското крило Рикардо Куарешма е с мускулен проблем и е под въпрос за мача. Футболистът на турския шампион “Бешикташ” вкара 3 гола в последните 3 мача на “мореплавателите”.