„Никола Тупарев ни съди, че не сме дошли като послушници да му рекламираме предаването. Ние от наша страна съдим Нова телевизия заради неизпълнени договорни отношения. Този човек Тупарев 10 години използва нашето доверие и наивност. Не сме се бутали да участваме в неговите формати, той ни кани”, коментират скандалните тризначки.

Голям скандал с бързо говорещите сестри предизвика и запорираното им лъскаво возило. Първоначалната информация бе, че БМВ-то е взето заради дълг. След това блондинките обясниха, че колата е задържана, защото имало съмнение, че има данъчна измама от страна на фирмата, от която я купили.

Те за пореден път се ядосаха от измислиците за тях, както и от бездействието на полицията.

„Спрете да разправяте за нас долни лъжливи инсинуации. По повод колата ни искам да кажа, че Второ районно в Благоевград не желае да ни удостовери с документ дали автомобилът ни се държи на паркинга на МОЛ-Благоевград. На 30 септември бяхме си паркирали автомобила на паркинга пред хотел „Кристо”. Четирима полицаи ме причакаха – трима цивилни и един униформен. Казаха ми, че автомобилът е краден и трябва да ги придружим до КАТ.

Униформеният се качи при нас, а зад нас караше патрулката. Те ни накараха да паркираме автомобила в двора на районното в Благоевград и да си предадем шофьорската книжка, малкия талон на автомобила и ключовете. Също така ни накараха да подпишем протокол за доброволно предаване на автомобила. Оттогава не ни връщат автомобила, нито ни дадоха някакви документи”, оплакват се те.
 
Красимир КРАСИМИРОВ