Не знаехте коя е Гери Дончева?!

Е, вече знаете. На цената на едно пиле, пет лева килото, вече не може да сбъркате името й.

Не сте чели Калин Терзийски?

Но пък сниман с бутилка вече ви е ясен маниакалният образ на българския графоман със самочувствие на Ленин. Бутилката евтино вино струва осем и четиридесет. Просто пийте пред камера.

Не сте гледали мач с Валери Божинов?

Няма значение, на кой му пука - на цената на три СМС-а за тридесет стотинки вече знаете доста от личния му живот и отношението му към жените. А едно малко коте не струва нищо - подарява се. Ако е изкъпано.

Има ли пиеса с Елен Колева?

Няма. Но май имаше майонеза с нейно име. Това донякъде я направи известна. Една майонеза е лев и двадесет. Сега има и книга с името на Елен Колева. За десетина лева. Но това не я прави известна. Известна е, че свири на пиано, докато някой е пиян сутрин. Това безспорно е безценно. Но е и донякъде порнографско.

В страната има хиляди лоши актриси и футболисти, алкохолици и разглезени жени, които несправедливо са пренебрегвани заради липсата на камери.

Камерата има форма на стара социалистическа месомелачка и точно така работи. Попадаш в камерата, тя те смила, не те снима. И после си кайма. Народна. Два лева и десет стотинки пакетче, плюс 25 грама бонус.

Автор: Анна Величкова/front.bg