Търсите си нови кецове? Запътили сте се към някой спортен магазин, за да си купите нещо ново и уникално? По-добре първо минете през Капана. Нов магазин за кецове (или екшън-спорт обувки по-точно) спира погледите на минувачите по ул. „Христо Дюкмеджиев”.

Foot Court, както се нарича спортният шоп , предлага голямо разнообразие на обувки, дрехи и шапки.  Магазинът в Капана е първи за Foot Court в Пловдив и втори в страната. Другият обект се намира в  София.

Безспорно основният коз  на Foot Court са изключително редките модели кецове, които не можете да срещнете във всеки магазин. Въпреки че артикулите са на най-известните марки в света като Nike, Adidas, New Balance, Vans, Supra, Converse и др.,  все пак голяма част от моделите едва ли сте ги срещали другаде. Освен редки, обувките в магазина са от най-новите колекции на лейбълите, като няколко чифта дори са от 2016 година. Другите артикули, които веднага грабват окото, са  шапките. Там линията е с предимно хип-хоп и рап насоченост. В облеката пък са преобладават спортните марки, но също има и доста небрежни модели, които в  комбинация с кецове пасват идеално.

Най-скъпият модел кецове е този на от линията Майкъл Джордан на Найк, който струва 439 лева. Цената е солена, но моделът е от 2016-а и това е в рамките на нормалното. Иначе цените на кецовете започват от около 100 лева.

Така че, ако не си харесате нищо по Главната или в мола, минете по павираните улички в Капана и се отбийте до Foot Court. Вижте модели, които не сте предполагали, че съществуват.