„Жестоко!!! Днес бях на преглед в Александровска болница и там се срещнах с уникален доктор-невролог, който ме застреля с чувството си за хумор”, пише актьорът в личния си фейсбук-профил тези дни. И продължава колоритния разказ за цветната си среща в болницата така: „Адски сериозно и органично поднесени смешки.

Смешка 1. Попита ме за името и годините, аз ги казах и след това попита: - „Мъж, жена или друго?" Обясни ми, че в системата имало опция и за ДРУГО и бил длъжен да попита.

Смешка 2. Обяснява ми как ще протече прегледът: - "Прегледът ще протече, като започна да ви пускам 120 волта ток и постепенно ще нараства до 240 волта. Прегледът ще завърши, докато не се опечете." И всичко напълно сериозно казано. Със сълзи се смях.

Смешка 3. Звъни му телефонът.Той отговаря: - „Да правим ЕМГ на крайници. Да. Да, на ляв, да, и на десен също, на среден не правим.

Само на ляв и десен, на среден крайник не. Довиждане." А този човек имаше адски много работа и го дърпаха от сто страни. Бил сам в отделението и въпреки всичко имаше чувство за хумор. Пожелавам на всички и на себе си така да гледаме на живота и въпреки всичко да имаме чувство за хумор.”

От написаното не става ясно какъв здравословен проблем е имал Карамазов, но едно е сигурно – не му е било скучно в болницата.