Ревността, която измъчва Русата Златка под покрива на "Биг Брадър", е напълно основателна. Изкусителната плеймейтка се побърква от размисли дали гаджето й Благо Георгиев не е хвърлил око на певицата Емануела.

Оказва се, че свалката между Джизъса и Емануела вече се е случила, и то преди доста години. Запис на несъществуващото вече предаване "Горещо" разкрива за аферата между двамата преди 10 години.

"Не се стигна докрай. Сваляхме се, пишехме си. Но приятелката му разбра и полуда, станаха скандали и нищо не се случи. Беше ми звъняла по телефона. В 2 часа през нощта ми се обади с думите: "Остава мъжа ми на мира". После разбрах, че тя си е изнесла багажа, имаше драми. Ако му бях пуснала, щеше да спи с мен. Така нещата се разсъхнаха, без да има нищо", признава Емануела. 

В друго свое интервю, година по-късно, тя пак дава глас на сексуалните си мераци към Благой: "Бих правила секс с него за една нощ", пише ежедневник. 

Приятелка по това време на Благой е гимнастичката Христина Витанова, която му роди две деца. Във видеото Емануела добавя, че Благо е много хубав мъж, тип Дейвид Бекъм. "Намерихме си телефоните, видяхме се на вечеря, имаше и целувки", разкрива още певицата.