Всяка жена иска бързо и лесно да свари зеленчуците, а не да кисне го печката и да чака. Е, има лесен и ефективен начин това да стане.
Тайната е в това вместо обикновена или минерална вода да използвате газирана.
Трикът в по-бързото приготвяне по този начин е, че бикарбонатът в минералната вода разгражда растителната целулоза и ускорява процеса на готвене. Той също така ще направи зеленчуците по-меки, като същевременно поддържат цвета им ярък.
Знаете ли някакви други тайни, които могат да облекчат процеса на готвене? Споделете ги с нас в коментарите.
Прочетете още
- 17:00 Баща и дете на една тротинетка по средата на пътя ядоса перничани ВИДЕО
- 15:44 Бащата на Сияна: Адвокатските номера и циркове започнаха!
- 12:00 Тревожен сигнал от Пловдив: Мъж развява половите си органи пред майка с деца
- 15:00 Спипаха на ВИДЕО куриерка да дърпа райски газ зад волана, тя: "Какво ви интересува какво правя"