Любопитен факт е, че голяма част от мъжете не са способни да изкажат точно какво искат в леглото. Затова от женския сайт BeU.bg са обобщили 6 неща, на които господата задължително се радват, когато техните дами им предоставят по време на секс.

Ето го списъкът, подготвен ексклузивно за вас, дами:

1. Да сме освободени. Не е никак приятно да създаваш ентусиазъм и за двамата. Постоянно ти да инициираш нещата и да се чудиш другият ОК ли е, не е ли. Така че, началото на секса трябва да е край на притеснението. Запомнете това!

2. Да няма лицемерие. По природа момчетата са страшно любопитни същества, особено в секса. Те искат да опитват нови и нови неща, но не и ако мацката до тях само се преструва на съгласна.

3. Да ги галим. Да, знаем, че повечето ерогенни зони при тях са концентрирани предимно на едно място. Но това не значи, че трябва да пренебрегваме и другите им части на тялото. Гърбът, коремът, раменете, шията – все места, на които със сигурност си заслужава да отделим внимание.

4. Да галим себе си. Добре дошли! Току-що прекрачихте прага на едно скрито, но много силно желание при господата. Действа им супер възбуждащо, а и си има скрит коз – те разбират как точно ни харесва да бъдем докосвани.

5. Да се качим поне веднъж отгоре. Преди години сексолозите (предимно мъже) тръбяха, че който е отгоре е най на далавера. Може да контролира темпото според собствените си желания. Най-вероятно това си е било чиста манипулация, защото всъщност мъжете обожават, когато жената е отгоре! Затова поне 10 минути поза ездачка, момичета!

6. Похвали. Сега, не е нужно да преигравате, казвайки му, че е бог на секса. Достатъчно е искрено да му споделите, че сте прекарали страхотно. Това му действа мотивиращо и нищо чудно след малко да ви подхване пак.

Източник: beu.bg