18-годишната Ралица Иванова, която загина снощи в зверската катастрофа на бул. „Найчо Цанов”, е дъщеря на известна адвокатска фамилия в Пловдив, научи Марица.бг. Родителите държат адвокатска кантора в Пловдив, като бащата е спец по наказателни дела с богат опит. Майката на Ралица също е юрист с дългогодишен стаж.
По непотвърдена информация тя е научила за трагедията, докато била в чужбина, и в момента пътува към България.
Загиналата ученичка има и по-голяма сестра, която е студентка.
Ралица учела в Професионалната гимназия по туризъм. Цял ден днес нейни съученици слагат цветя и палят свещи на фаталния билборд, отнел живота на Ралица и нейния приятел.
Боян пък е завършил средното си образование в СОУ „Черноризец Храбър” в ЖР „Тракия”. Днес по обяд негов съученик, с когото са били в един клас, също беше дошъл на лобното място на приятеля си. „Боян беше нормално момче. Не беше отличник в училище, но не е бил и двойкаджия. Беше буен, понякога правеше лудории, като всички младежи на неговата възраст”, разказа неговият познат, като уточни, че не го е виждал от две години. „Не мога да повярвам, че си е отишъл така нелепо заедно с приятелката си. Бог да го прости. Дано да е на по-хубаво място”, каза съученикът на Боян./Марица.бг