Високоскоростните мотоциклетни забавления на писта „Дракон” ще продължат и тази година. Организаторите от ZedMoto са подготвили цели 8 незабравими уикенда, някои от които ще включват и поредните издания на мото-училището California Superbike School. 

Официално зрелището стартира на 16-17 април с първия ZedMoto Track Weekend. Той ще бъде прекрасна загрявка за някои пилоти преди началото на Републиканския и Балканския шампионат по мотоциклетизъм на писта. За да участвате в Track day-уикенда обаче далеч не е необходимо да сте професионален състезател. Трябва само да имате валидна категория „А” или състезателен лиценз, пълна екипировка и технически изправен мотоциклет, за да изпробвате безопасно своите възможности и тези на машината ви на единствената истинска мотоциклетна писта в България. 
Онези от вас, които желаят да подобрят мотоциклетната си езда, могат да се запишат на лятно мото-училище. За разлика от досадните дни зад чина, тук ще се забавлявате с любимото си хоби, като в същото време ще придобиете ценни знания за различни техники на каране, както и полезни съвети от професионални инструктори от Великобритания. 
Първият уикенд с California Superbike School е през месец май, но ще трябва да побързате със записването, тъй като местата са наистина ограничени! Заявки се подават на официалния сайт на ZedMoto. 
ZEDMOTO КАЛЕНДАР 2016 
16-17 април – Трак уикенд 1 
30 април - 01 май – Трак уикенд 2 
13-15 май – California Superbike School 
16-17 юли – Трак уикенд 3 
30-31 юли – Трак уикенд 4 
26-28 август – California Superbike School 
03-04 септември – Трак уикенд 5 
05-06 ноември – Трак уикенд 6
Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS