Син намери баща си обесен в горяща плевня. Връщайки се следобед в дома си, мъжът от карловското село Розино видял, че селскостопанската постройка на двора гори. 57-годишният Лало Димитров се спуснал да гаси пламъците, като междувременно се обадил на спешния телефон.Изненадата била още по-голяма и потресаваща, когато в съседното помещение открил 81-годишния си баща Димитър да виси с въже на шията, съобщава trafficnews.bg. 

Сигналът за трагедията е подаден в Районното управление на Карлово в неделя около 15,10 часа. 

Нанесените щети на имота са в процес на изясняване. Мястото е запазено и посетено от разследващите, които са извършили необходимите огледи. Според информация на полицията няма следи от насилие по трупа на възрастния мъж. Материалите са докладвани на дежурния прокурор, а работата по разследването продължава.

Предполага се, че 81-годишният Димитър първо е запалил съседната двуетажна селскостопанска постройка, а след това е отишъл в плевнята до нея и се е обесил.

Лало и баща му живеели в същия имот на ул. „Раковски”, не са имали сериозни пререкания помежду си, твърди кметът на Розино Ангел Шаламанов. По думите му, наскоро е починала съпругата на възрастния мъж и той приел много тежко смъртта й. Говори се също, че той е имал тежко заболяване.
Същото потвърдиха и съседи на семейство Димитрови, които твърдят, че Димитър е тормозел психически съпругата си приживе.