Пазарджик. Опашки за агнешко месо се образуваха пред магазините в Пазарджик, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Пазарджик. Още в ранните часове на деня, след отварянето на магазините за месо, доста хора чакат реда си, за да закупят агнешко месо за Великден. Опашките през магазините на улица „Есперанто“ и на булевард „България“ излизат извън търговските обекти като желаещите чакат на тротоарите пред тях. Цената на агнешкото в Пазарджик е различна – от 13 лв. за агнешки ребра и плешка, до 17 лева за агнешки бут. По-евтини са агнешките глави и агнешките комплекти. Повечето от хората купуват между 2 и 4 килограма месо. По-малко са тези, които предпочитат агнешка половина, за да могат да я напълнят с предпочитани от тях ориз или зеленчуци.
Албена ЖИЛЕКОВА