Плашат ни, защото не искат опоненти, обяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов от Костина Рибарица, Тетевенско, където е на среща с активисти и привърженици на партията му.

"Бая кметове виждам", каза той в началото на събитието и продължи: "Не сте се уплашили толкова. Виж какви акции правят - с дъх на миризма на алкохол", каза още той.

Борисов поясни казаното с думите, че МВР-шефът Бойко Рашков бил като мечка стръвница и дори да имало заровена дамаджана, щял да я намери.

"Очакваха да ни сгънат, но партията излезе по-силна", категоричен бе бившият премиер.

По думите му обаче четниците на Румен Радев пък не били за подценяване. Отново заяви, че ще се опитат да фалшифицират изборите чрез машините, а това бил единственият шанс да победят ГЕРБ.

Бойко Борисов за пореден път разкритикува служебното правителството за липсата на плана за възстановяване. Зачуди се на разследващите журналисти, които нямали интерес и към прехвърлянето на фирмата на шефа на НАП Румен Спецов, нямало дронове и над имотите на Бойко Рашков.

Бившият премиер бе категоричен, че той като лидер, заедно с екипа му от министри, са свършили доста работа, но пък и вече поомръзнали.

"Аз ще се пенсионирам като стане "Хемус. Така че да се хващат да я правят, ако искат да ни няма", завърши Бойко Борисов.