Получих едно много недвусмислено послание - ако продължа да подкрепям Кирил Петков и Асен Василев, ще загубя най-ценното нещо, което имам. Това заяви Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, от трибуната на парламента.

Моите занимания са встрани от политиката. Когато получих покана да се присъединя към този проект от Кирил Петков, бях впечатлен от биографията му, от тази на Асен Василев,  както и на другите участници, бях впечатлен от неговия разказ, но той не беше достатъчен, за да ме накара да повярвам в успеха. Затова направих друго - познаваме се с много от вас, с някои сме приятели, познавам вашите началници и спонсори. И реших да ги попитам тях: Що за хора са Кирил и Асен, защо не трябва да им вярвам? Защото те са ваши политически опоненти, явно имате какво на кажете срещу тях, явно има нещо, което не е ОК при тях, разказа Петров.

Не получих нито една информация. Но получих едно много недвусмислено послание - че ако продължа да подкрепям Кирил Петков и Асен Василев, ще загубя най-ценното нещо, което имам, допълни Хазарта.

Искам хората, автори на идеята, да получат това послание: Да знаят, че това е може би най-силната мотивация да заявя, че моето мястото е тук, в този отбор, каза още Петров. Аз вярвам в него и съм убеден, че той ще работи за България, допълни той.

С голяма част от вас се познаваме, с някои сме приятели. Знам, че някои от вас имат това поведение тук най-вече, защото са получили същото послание, каквото и аз.

Аз съм нормален човек и много често изпитвам страх. И както веднъж ми каза Асен Василев: Нормално е да те е страх, но има неща в този живот, които са по-важни от страха. 

Кирил Петков обяви каква ще е първата му заповед

Служебен сдаден, редовен се гласува. Парламентът избира правителство ВИДЕО