Костадин Костадинов написа във Facebook страницата си, че е ходил на ежегодния дипломатически прием в руското посолство.

Той посочва още, че преди две седмици е ходил в полското посолство на техния ежегоден дипломатически прием, а по-рано е имал официална среща с алжирската посланичка Байя Бенсмаил в парламента. Костадинов отбелязва, че след всяко такова събитие по протокол се прави официална снимка. По думите му тези приеми и срещи са публични, като на някои от тях присъстват стотици хора. Припомняме, че ТАСС публикува снимки от приема, без да посочва имена. На снимките се виждат също Румен Петков, Волен Сидеров, Петър Курумбашев.

Зрелищен арест! Задържаха пак мъжа, заплашил полицаи с брадва СНИМКИ

Костадинов коментира, че след участието му на приема евроатлантическата общност у нас най-накрая е намерила едно доказателство, че „Възраждане“ е проруска партия - една официална снимка с руската посланичка. "Истината обаче е, че всъщност ние сме проалжирска партия", пише той и добавя, че за доказателство прилага снимка от срещата с алжирския дипломат.

 

Разкриха колко е основната заплата на шефа на НАП


„Официално посещение на прием заедно с още 500 души веднъж в годината в руското посолство е едно, а ходене по три пъти в седмицата на тайни срещи в американското посолство е съвсем друго“, коментира лидерът на „Възраждане“. И посочва, че посещението на приема е проява на дипломатическо уважение към Русия.

По думите му Русия може да ни бъде само партньор и съюзник, както и Алжир. Костадинов посочва, че в момента Алжир е сред най-големите доставчици на газ за Европа (вкл. и втечнен газ), пише Днес.бг. Тържествен прием в навечерието на Деня на Русия се състоя в руското посолство в София, предаде вчера ТАСС. На събитието присъстваха лидери на политическа партия "Възраждане", както и български социалисти, ветерани, представители на много български обществени организации, на Българската православна църква, учени и културни дейци, посочи агенцията.