Нямаше никакъв смисъл парламентът да заседава до шест часа сутринта по бюджета, защото бюджетът беше решен предварително, пише във  Facebook лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов. Припомняме, че заседанието на Народното събрание продължи над 20 часа, около 5:40 ч. тази сутрин депутатите гласуваха на второ четене бюджета за 2023 г.

„Бойко Борисов каза: “Каквото иска Асен Василев”, Асен Василев поиска, ДПС го подкрепи за затегач и вече има бюджет“, коментира Трифонов.

Към болката и мъката ни погребалният бизнес прибавя и схемите си

Той отбелязва, че след като този бюджет вече е факт, много му се иска държавата ни да няма финансови проблеми, защото гражданите на България не заслужават лош бюджет, неконтролируема инфлация, нови заеми, задлъжнялост и въобще каквито и да е финансови проблеми. По думите му гражданите на България със сигурност заслужават да живеят в една богата европейска страна. „Но дали ще бъде така, не знам. Хората, които управляват в момента, са лъжци. А когато човек е лъжец, той не лъже само за едно нещо, той лъже по принцип. Такава му е природата“, смята Трифонов.

Припомняме, че заседанието на Народното събрание продължи над 20 часа, около 5:40 ч. тази сутрин депутатите гласуваха на второ четене бюджета за 2023 г.

Ресторантьорите не са доволни от Бюджет 2023