Миналата седмица ви разказахме как след зрелищен арест заради разследване на екипа ни, измамник спечелил лесни пари, играейки си с човешки съдби,  бе освободен с мярка „гаранция“. Последва остра реакция от страна на Главно мюфтийство в лицето на Районния мюфтия на Пловдив. Участник в нашето разследване бе заплашен веднага след предаването ни. А, прокуратурата в Русе се самосезира и образува преписка заради ясновидката, която лекува Коронавирус. Роднините на МАГ Златина от Русе не бяха щастливи от срещата с екипа ни. 

Разказахме ви коя е маг Златина и как научихме за нея от интервю, в което млада жена обяснява как ясновидката и помогнала да има деца. Жената се казва Рени Иванова, а че историята е измислена потвърди нейният баща. Според Росен Иванов дъщеря му е била подведена. Показахме ви и как маг Златина лекува Коронавирус срещу сумата от 980 лева.

Потърсихме ясновидката в Долни Дъбник, където знаехме, че временно живее. Оказа се, че снаха й не я познава. А съпруга й, който има поразителна прилика с брат си, се представи за неин девер. И веднага след предаването, се похвалил как е излъгал екипа  ни. Стана ясно, че съпругът на маг Златина, доскоро бил в затвора заради причинена от него тежка катастрофа с жертви.

Разследване срещу маг Златина вече е започнало. Предстои да бъде разпитана в полицията в началото на седмицата. Продължава и това срещу фамилията ходжи от Игнатиево.

Разказахме ви за цялата фамилия на Георги Демиров, които се представят за ходжи и смело боравят с Корана за поставяне на диагнози и разваляне на магии. Потърсихме за коментар Районния Мюфтия на Пловдив-Танер Вели, защото нашето разследване започна от града под тепетата. Той посъветва, тези които мамят да се  покаят. А тези които търсят помощ, да се обърнат към вярата си.

Дали ще се покаят маг Златина от Русе и семейството ходжи от Игнатиево? Предстои да разберем. Вместо извинение към измамените хора и към човека носител на титлата Адем Ходжа, последваха заплахи. Той твърди, че вече има няколко анонимни  телефонни обаждания.

Видео: 

За вярата,  магията и покаянието… Очаквайте цялото интервю с Районния мюфтия на Пловдив – Танер Вели, в GLAS.bg

Разследване на GLAS.bg: Мними ходжи развалят магии за смърт и трупат лесни пари на гърба на измамени хора

Разследване на GLAS.bg: Ясновидци лекуват коронавирус срещу хиляди левове