Австралийката Ани Найт призна, че се е почувствала по-силна, след като е спала с 300 партньора за една година. Звездата OnlyFans — компания, базирующаяся в Лондоне, Англия. Создатели контента запускают на ресурсе услугу платной подписки, позволяющую налаживать отношения и предоставлять эксклюзивный контент своим подписчикам или "фанам".

">от OnlyFans каза, че го намира за „забавно и вълнуващо“ и твърди, че лесно може да спи с петима мъже за 24 часа.

"Сексът ме кара да се чувствам добре. Той има за цел да ви накара да се чувствате добре. Просто е забавно и вълнуващо. Мръсно е; колкото по-мръсен е сексът, толкова по-добре", разкри тя в шоуто "Кайли и Джаки О" на австралийската радиостанция 2DayFM, съобщава Mirror.

Наречена най-сексуално активната жена в Австралия, Найт, на 26 години, каза, че среща партньори чрез партньорството си с приложението OnlyFans и печели 1000 австралийски долара (£520) на ден.

Австралия, приложение за активен секс, запознанстваЦял екран
Ани Найт е обявена за най-сексуално активната австралийка
 
Австралия, приложение за активен секс, запознанстваЦял екран

В същото време компанията, в която момичето работеше, я уволни от маркетинговата служба, когато научиха за необичайната й работа на непълен работен ден.

„Донякъде се радвам, че (бях уволнена – ред.), сега съм много по-щастлива и имам много повече свобода“, каза Ани.

Единственото нещо, от което звездата на приложението за запознанства е разстроена, е тролването в социалните мрежи, с което се сблъсква навсякъде, въпреки че е един от най-добрите творци в платформата за съдържание за възрастни и годишният й доход е впечатляващ.

„Единственото нещо, което е гадно за OnlyFans, е цялата омраза, която получавате онлайн от социалните медии“, казва австралийката.