Сексът е важна част от всяка една връзка и е хубаво да знаем какво иска партньорът ни в леглото, за да запазим връзката си пълноценна. Всеки един от нас харесва различни неща и има различни предпочитания, когато говорим за секс.

Ето и какво иска всяка една от зодиите:

Овен

Секс профилът на зодия Овен е, че те са огнени, темпераментни и неудържими. Те не се боят да експериментират. Те ще кажат на партньора си именно това, което искат, без заобиколки. Те обичат да запалват огъня преди да избухнат като фойерверк, но обичат също и ласкателствата. Проблемът при тях е, че могат да се наситят и да се отегчат много бързо. Те имат нужда от партньор, който постоянно внася нови и вълнуващи елементи в интимния им живот. За да запазите пламъка им жив – използвайте сексуални „роли“ и играчки. Хората с този зодиакален знак могат да се оглеждат за зодия Риби, тъй като те са изпълнени с еротизъм, и изобретателни партньори според зодия Водолей.

Телец

Профилът на хората със зодия Телец показва страстна природа, за която физическото общуване е много важно. Те обичат да действат „по същество“, тъй като отклоненията, фантазиите, възгласите и експериментите не ги привличат. Когато са възбудени, те все пак могат да съумеят да се въздържат и да подходят с ягоди, шампанско и класическа музика. За тях са важни дълбочината на чувствата и силата на връзката – те не са авантюристи, но биха се справили блестящо с еротичния масаж с благовонни масла. Те обичат да докосват, да прегръщат, да се грижат. Родените в зодия Телец не се разбират с Близнаци, но със Скорпион ще имат идеална връзка. Тези, които са Козирог, са неизтощими и също ще доставят радост на Телеца.

Близнаци

За да плените някого от зодия Близнаци, са ви необходими хитрост, ловкост и интелект. Така не само ще го привлечете, а и ще му дадете онзи риск и онова необикновено приключение, за което мечтае. Те са готови да опитат всичко, което е забавно, възбуждащо или извън правилата. Те са готови да опитат всякакви пози на всяко място в стаята. Когато са възбудени, те са готови да избухнат от вдъхновение. Те нямат нищо против разнообразните сексуални партньори. Най-подходящ партньор за тях е зодия Стрелец, тъй като те също търсят и се надяват на разнообразие. Настройването с някой от зодия Водолей също може да се получи. Козирогът е ненаситен и Близнаците ще трябва да вложат цялата си енергия и находчивост за да го заситят. Зодия Дева също може да подхвърли интригуващи идеи на някой от зодия Близнаци.

Рак

Ракът е творчески настроен в леглото. Той се старае да задоволи своите нужди и тези на партньора си. В същото време обаче те могат да бъдат доста срамежливи – не очаквайте подканяне и инициатива, преди да сте ги предразположили. Хората от зодия Рак са верни и очакват вярност, дори и да си позволят някой флирт. Тяхната ревност може да избликне неочаквано, но ще идва от дълбоко. Ракът трудно може да се свърже с Овен, защото последният е твърде свободолюбив. Стрелецът ще изглежда твърде непостоянен. Най-чувствена и завладяваща може да бъде връзката с Дева. Насладата от любимия човек, продължителният акт и интимните разговори са нещо, което ще зарадва и двете страни.

Лъв

Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието. Те не пестят енергията си, но се стремят да задоволяват своите нужди и търсят някой, който да им отговори със същата страст и ентусиазъм. Хората, които са със зодия Лъв, са умели любовници, но обичат да играят по правилата и да следват вече избраните „маршрути“. Новите идеи в кревата ще трябва да идват от партньорите им. Важно е да ги накарате да мислят, че идеята им е дошла на тях – в противен случай скоро ще бъде забравена. Връзката между Лъв и Телец функционира много добре, тъй като и двете страни се радват на сексуалните умения на своя партньор. Козирогът и Лъвът също са добро съчетание – лъвът чувства огромната страст и внимание, които са насочени към него, и се счита за знаменитост. Споровете между Лъв и Стрелец могат да бъдат страшни, но сексът при сдобряването ще бъде върховно удоволствие.

Дева

Онези, които са родени с този зодиакален знак са пример за нежност. Те предпочитат да бъдат по-умерени в желанията си. Техен стремеж е да удовлетворят партньора си като постепенно му дадат това, от което се нуждае, без да бързат. В същото време споменът за тях остава дълго. Когато изпитат не само привличане, а и доверие, Девите са пламенни и силни – просто „пускат юздите“. Съперничеството между Дева и Водолей може да е проблемно, но Дева и Козирог са съчетание, което удовлетворява и двете страни без да има някакви взаимни ограничения. Скорпион и Дева могат да бъдат наистина пламенни любовници – когато се разберат кой „да бъде отгоре“. Хората от зодия Дева считат Лъвовете за твърде егоцентрични и сексът при тях най-често може да се използва като оръжие.

Везни

Зодия Везни са също толкова артистични и вдъхновени в леглото, колкото са и в живота извън вкъщи. Те смятат секса за форма на изкуството и желаят да изследват най-различни форми на интимност. За зодия Везни има значение не само сексуалния акт, а и атмосферата и вътрешните изживявания. Те харесват разговорите, свещите и музиката. Те имат високо самочувствие – комплиментите ще ви осигурят почти всичко с тях. Дева и Везни, Рак и Везни и дори Скорпион и Везни могат да дадат удовлетворяващ резултат, въпреки че последните могат доста да спорят извън спалнята. Идеално съчетание са Козирог и Везни.

Скорпион

Когато стане въпрос за секс, Скорпионът е най-високо в хранителната верига. Той е незадоволим, примитивен и хищен. В леглото той има една единствена цел – да даде и да получи най-голямо удоволствие. Партньорът може да очаква всичко, колкото и лудо да е. Козирогът е добро съответствие на Скорпиона, тъй като и двете зодии са творчески и страстни. Техните сесии могат да засенчат и най-разюзденото порно, което можете да намерите в близката видеотека. Физическото допълване между Скорпион и Риби е не само на телесно, а и на духовно равнище, а с Водолей и Стрелец също може да потръгне.

Стрелец

Когато стане въпрос за секс, зодия Стрелец са свободомислещи – те наистина вярват, че секс може да се прави на всяко място, по всяко време. Стрелците са забавни, игриви и страстни. Експериментирането с нови сексуални техники също им идва присърце. Връзката със Стрелец е удовлетворяваща и може да продължи дълго. Един от най-добрите партньори е Риби – те са различни в ежедневието си, но в леглото са открити и сексуалните им умения могат да събудят завист у другите. Хората от зодия Стрелец приемат живота и секса далеч не толкова сериозно, колкото биха поискали зодия Водолей например – но веднъж превъзмогнали различията си, те задълго остават свързани. Дева и Близнаци могат да бъдат много близки със Стрелец, но дори и енергията им да не доведе до мигновено възпламеняване.

Козирог

Те са повече от дръзки и необуздани. Тяхната страст може да изненада всеки любовник, който е привикнал към продължителни увертюри и изисканост. Козирозите са разкрепостени и когато опознаят партньора си, те са готови да изпитат границите на неговата страст. Хората от зодия Козирог рядко ще предложат прекалено нестандартни сексуални практики, но ще вложат огромна енергия във вече познатите начинания. Те очакват знак от своя партньор – не се бойте да покажете какво желаете и ще намерите верен съмишленик. Дева е добро допълнение към Козирог, както и Овен, въпреки че тяхната обща енергия може да се насочи главно към подобряване на сексуалната им техника. Везни са не по-малко подходящи от Дева за дълготрайно и щастливо обвързване.

Водолей

Сексуалният живот на зодия Водолей се гради на странното и необичайното. Хората, които са с този зодиакален знак, винаги се стремят към нова техника или играчка, която още не е опитана. Те могат да намерят свой любим секс- партньор дори и само по странните си предпочитания и идеи, представи за външността и мисленето. Когато му се наситят – те могат просто да обърнат нова страница и да продължат нататък. Водолей обичат да определят това, което се случва в леглото. Техният партньор трябва да е не само търпелив, а и всеотдаен, без обаче да показва твърде много чувства. Подобно на Стрелец, те са издръжливи и жадни за повече. Риби и Козирог също са готови на нови забавления и ще намерят радост и наслада във Водолей.

Риби

Природата на Риби е задвижвана от фантазията, както и техния сексуален свят. Те са отворени към най-различни предложения и имат нужда от самоуверен партньор. Това означава, че освен увереността си, той трябва да умее д отгатва и техните желания. Дева и Везни са идеални партньори, заради своята оригиналност и жажда за нови ласки. Сексът с Овен също може да бъде горещ, но не и така изненадващ. Когато обаче достигне до своеобразен връх – ще минат часове, преди страстта да се уталожи.