Коя е първата секси актриса, за която се сещате? Скарлет Йохансон? Ок, но със сигурност Меган Фокс трябва да попада е топ 3. Няма как да е другояче, защото тя наистина е секси, а и напоследък не ни дава възможност да забравим този факт.

Особено с предизвикателните тоалети, с които се появява на различни събития. Но всъщност колкото и секси да е Фокс, тя самата също има своите моменти на несигурност.

Актрисата и Machine Gun Kelly са на корицата на есенно-зимното издание на британското GQ Style, за която са заснели една доста интригуваща, секси и грабваща окото фотосесия.

На една от снимките Меган Фокс и полугола и насочила пистолет към слабините на любимия си. Но освен интересна визуална концепция в интервюто Фокс признава, че страда от дисморфия и има много вътрешни несигурности.

"Може да гледаме някого и да си мислим колко красив е този човек и че животът на такива като него е много лесен. Но по всяка вероятност те самите не мислят така за себе си и не се чувстват по този начин."

Дисморфията се характеризира като състояние, при което човек обръща огромно внимание на несъвършенствата по тялото си, пише lifestyle.bg. Меган Фокс обаче не уточнява кое точно я кара да се съмнява, че е красива и секси.

Но с интервюто си с Machine Gun Kelly показват, че отстрани всичко може да изглежда много розово, а всъщност не е. Рапърът държи всички да знаем, че и при тях има лоши моменти, като дори описва връзката им като едновременен екстаз и агония.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Публикация, споделена от Megan Fox (@meganfox)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Публикация, споделена от Megan Fox (@meganfox)