Сексът в самолет е мисия невъзможна, ако нямате частен самолет или не сте стюарди например. Всъщност има и друг начин.

Е, вече има и една напълно легална (а не като в тоалетните на пътническите самолети) алтернатива. И къде другаде да можем да се възползваме от нея, освен в Града на греха Лас Вегас?

Компанията Love Cloud предлага едни по-различни полети с малък самолет "Чесна", чиято кабина е пригодена за горещи занимания в облаците. Вместо седалки, в нея има само едно легло със сатенени чаршафи и възглавници, в което пътниците да се настанят удобно и да правят всичко, което въображението им може да роди.

Работата на пилота Антъни Блейк e да кръжи безцелно над Лас Вегас, докато пасажерите се забавляват. Те могат да свалят коланите си две минути след излитане.

Тъй като самолетът е малък, той усеща движенията им и е наясно кога екшънът е в разгара си. За по-голяма дискретност кабината му е отделена с дебела завеса, а той носи слушалки за заглушаване на шума.

Полетът стандартно продължава 45 минути и струва 995 долара, но при голямо желание (и възможности), може да се удължи за още толкова, като час и половина са на цена 1495 долара. Позволени са до шестима пътници, предава New York Post.

Снимка 555889

От близо седем години Love Cloud предлага частни полети на влюбени двойки, но допреди няколко месеца концепцията е била по-различна - предимно за романтични вечери в облаците или пък за сключване на брак, пише lifestyle.bg. А сега акцентът е върху консумацията на връзките.

Пилотът се е нагледал на какво ли не, но признава, че никога не се е включвал в горещите забавления - просто защото няма на кого да остави управлението на самолета. "Обичам секса, но летенето обичам повече", шегува се той.