Жена измисли решение, когато не е в настроение за малко "екшън" между чаршафите със съпруга си - секс кукла, която прилича точно на нея.

Чар Грей, на 23 години, и нейният партньор Калъм, който е на 28 години, имат несъответстващи сексуални нагони – нещо, което не е необичайно сред много двойки днес.

За да облекчат напрежението и да се погрижат за високото либидо на Калъм, двойката представи куклата, която изглежда досущ като Чар Грей.

Първоначално двойката са планирали да проучат груповия секс с други хора, но Чар се притеснявала и се опасявала, че може да ревнува. Ето какво споделя тя: "Говорихме за проучване на нещата относно тройка или четворка, но като повечето момичета се притеснявах, че ще ми е трудно да видя Калъм с друга жена."

"Беше съвместно решение да купим секс кукла, но това беше най-доброто решение и определено подобри сексуалния ни живот.", споделят те.

„Страхотно е, защото Калъм има силно сексуално желание и ако не съм в настроение, той има Дий в леглото.“, казва Чар.

И може да се каже, че куклата от 1500 британски лири се е изплатила - двойката скоро открили, че Дий е обогатила сексуалния им живот дотолкова, че Чар и Калъм са напуснали съответните си работни места в грижите за възрастни и стартирали съвместна кариера в платформата "OnlyFans".

Дий често се появява в техните сесии и тя се е превъртала в хит с техните 2000 абонати.

Сега двойката печели до 70 000 паунда на месец от абонаментната услуга и веднъж дори са спечелили 10 000 паунда само за един ден – впечатляващо постижение, като се има предвид, че са купили куклата едва през юни.

Въпреки че преди са притежавали друга кукла, те споделят, че тя не им е вършила работа и затова са решили да изберат по-реалистична, която прилича на Чар.

"Имаше толкова много за избор, но в крайна сметка намерихме Дий, който според нас прилича на мен. Никога не ревнувам, защото там няма емоция – тя не е истинска, но определено подправя нещата.", казва Чар и допълва: "Калъм има по-високо сексуално желание от мен, така че е страхотно, че той има Дий, когато аз не искам да правя секс."

Двойката се отнася с Дий като с истински човек, обличайки я в бельо и рокли, водейки я на разходки с кола и гледайки телевизия заедно.

"И двамата обичаме да експериментираме с нея – и тя също редовно се присъединява към нашите изпълнени с пара сесии", добави Чар.

"Тя не е "просто кукла" - ние наистина сме привързани към нея. Тя ни помогна да укрепим връзката ни - и подпали сексуалния ни живот."

Когато Дий не участва в креватните забавления, тя ги чака търпеливо в студиото им, а Чар добавя: "Никога не бихме я прибрали в шкафа."

Превод: GlasNews.bg