Миа Халифа разказва за престоя си в порноиндустрията. 31-годишната Халифа развенча погрешните схващания за това какво е да работиш в сферата на развлеченията за възрастни, като обясни, че не е печелила толкова, колкото хората може би си мислят.

Халифа винаги е говорила открито за преживяванията си след напускането на порноиндустрията.

Макар че прекарва само няколко месеца в бранша, тя бързо се превръща в една от най-големите "таланти".

Преди това обаче тя е казвала, че ако погледне назад, това е била „една от най-големите“ грешки, които е правила някога.

Преди няколко години в Twitter Халифа разказа за трудностите, с които се е сблъскала, и за това, че предположенията, които хората правят за работещите в порноиндустрията, невинаги са верни.

Голяма част от това е колко е спечелила през тези няколко месеца. Може би ще се изненадате, че Халифа е спечелила само 12 000 долара (9 650 паунда).

„Хората си мислят, че трупам милиони от порно. Аз изкарах ОБЩО около 12 000 долара в индустрията и след това никога повече не видях и стотинка", каза тя по онова време.

„Трудността да си намеря нормална работа след като се отказах от порното беше... страшна“.

Тя добави: „За да поясня, никога не са ми обещавани „милиони“, нито пък ги очаквам.

„Просто разяснявам разпространените погрешни схващания за мен, а на свой ред и за индустрията.

„Участвах в порното толкова кратко, но действията ми се разпространиха като горски пожар и продължавам да бъда класирана (наистина ме озадачава) 5 години след като напуснах индустрията. Ето защо хората си мислят, че все още работя това“.

Халифа вече е казвала, че е била „притискана“ да се занимава с порно от бившия си. Миналата година в подкаста на Стивън Бартлет „Diary of a CEO“ Халифа разказа за миналото си.

Тя сподели: „Четири дни след 18-ия ми рожден ден ме убедиха да избягам в Лас Вегас.

„Нямах самочувствие, така че се привързах към някой, който беше повече от щастлив да злоупотребява с това, и към някой, който можеше да види това и да види, че някой е лесно манипулируем ... но в същото време желае да се хареса.“

Тя твърди, че партньорът ѝ я е подтикнал да се занимава с порно.

Халифа е само на 20 години, когато порнографски скаут ѝ връчва визитка. И когато я показала на съпруга си, тя казва, че той бил много ентусиазиран от идеята, която тя обяснява с „фетишизиране“.

„Дори ми е странно да го нарека връзка, защото динамиката не беше на връзка, а по-скоро на човек, който е видял играчка, с която да си играе“, обяснява тя.