Представителка на австралийската секс индустрия разкри някои от най-странните искания, които нейните клиенти някога са имали в работата й.

Момичето от Сидни, което започва в секс индустрията в късните си тийнейджърски години и е в нея от пет години, сподели няколко откровени истории пред dailymail. Тя си спомня случай, когато клиент й е платил, за да се качи и да се спусне по спиралното стълбище, което било в къщата, където наела апартамент.

"Клиентът често седеше под него. Той обичаше да ме гледа, докато аз вървя внушително по стъпалата в къса пола. Това беше неговият фетиш", казва тя.

Друг странен инцидент се случва с мъж, който се обадил на жена си и включил високоговорителя, докато компаньонката му седяла тихо до него на пътническата седалка. Момичето казва, че по този начин мъжът се е опитал да убеди жена си, че е луда, ако мисли, че й изневерява.

„След като затвори, му казах: „Жена ти не е глупава и не знаеш как да лъжеш. Твоята самозащита те издава." В отговор той избухна с цяла тирада за това как бракът му отдавна е мъртъв и че той и съпругата му отдавна не са имали нищо в спалнята. Бях отвратена от начина, по който се отнасяше към съпругата си. Той не я уважаваше, лъжеше и я обиждаше зад гърба й. След този инцидент го изоставих", казва тя.

Момичето също споделя подробности за най-лошия си опит с клиент. Това бил непривлекателен човек, който не знаел какво са шампоан, сапун и паста за зъби.

"Най-лошото е, че той дишаше през устата си. Чувствах този отвратителен вкус, когато се целунахме. Много пъти го помолих да диша през носа, но той просто сви рамене и дишаше през устата си", спомня си тя.

Представителката на най-древната професия също говори за цената на услугите си. Цените й не са достъпни за всички - $550 за първия час, $500 за следващия и след това $300 за всеки допълнителен час. Дванадесет часа с нея струват 2500 долара и ако някой иска да прекара 48 часа с нея, ще трябва да подготви 5000 долара.

Превод: GlasNews.bg