Ивана Кнол - най-сексапилната фенка на Световната купа по футбол - намекна за завръщането си на стадионите преди Евро 2024.

Брюнеткатапридоби световна слава, след като бе на Световното първенство по футбол през 2022 г. в Катар, за да подкрепя любимата си Хърватия.

31-годишната Кнол караше мъжете да онемеят със своите прилепнали тоалети, описващи формите й, което ѝ донесе титлата "най-сексапилен фен".

Оттогава Кнол се възползва от славата си, като присъства на парти на Леонардо ди Каприо, където се срещна с личности като Дрейк, прекарва време в САЩ в различни модни снимки и дори блести на Гран при на Формула 1 в Лас Вегас в края на миналата година.

Но след кратката си пауза в света на футбола красивият модел изглежда ще се върне към "корените си". Тази седмица тя се включи в Instagram, за да съобщи на своите 3 милиона последователи за победата на Хърватия над Египет с 4:2.

Кнол сподели емблематична снимка, на която присъства на мача в един от характерните си тоалети с хърватска тематика, заедно с надпис: "Хайде към Евро 2024", като показа оптимизма си преди турнира, добавяйки емотикон със златен медал №1.

След това съблазнителката Ивана сподели горещо селфи. Тя носеше черни бикини, които разкриваха изваяното ѝ тяло в черно-бял филтър.