Кърджалийски ученици станаха главни герои в нов секс скандал в Кърджали. Става дума за момиче, което не е навършило още пълнолетие и 18-годишният й приятел, които са заснели моментите си на интимност и качили в Интернет кадрите. Видеото стана най-разменният продукт в едно от водещите кърджалийски училища и шокира родителите на учениците.

„Непълнолетната ученичка С. решила да направи първа крачка към порно индустрията, правейки секс пред камерата с приятеля си. Скандалният клип бе пуснат в социалната мрежа, а видеото е най-коментираното събитие от съучениците й в кърджалийско школо от седмица. Тревожното е, че ученици от 5-и и 6-и класове гледат порното, а после го разпространяват, без да подозират, че извършват престъпление", коментираха пред 24rodopi.com родители и учители. Ръководството на училището вече е сезирало Агенцията за закрила на детето.

15-годишната ученичка е дъщеря на местен политик. Това твърдят хора от града, които са разпознали момичето. Секс приключенията на 15-годишна ученичка с пълнолетния й приятел от известно кърджалийско училище скандализираха града.

От видеото, което било качено в Интернет от Дельо, приятел на главния герой от порното, става ясно, че в апартамента има и други хора. Дельо е син на известен лихвар в Кърджали, поясниха още познати на „веселата компания”. Клипът е правен по време на ученически купон.

Днес стана още ясно, че въпросният Дельо е на 13 години. Независимо от това той обича да се снима как кара бързи коли и пуши цигари. Това показва и профилът му във Фейсбук.