В разгара на купон полицията почука на вратата на къщата. Полицейската акция разби суингърското парти, на което присъстваха 68 души.

Малко преди полунощ конвой от патрулни коли спря в Стелинген, градската зона на Хамбург. Мишената на служителите на реда беше уютен мезонет в задния двор на къщата. Според полицията тук се вихрел секс купон в нарушаване на антикоронавирусните мерки.

 

Един от членовете на оргията казал, че е поканен на «Sexy Friday Night» чрез интернет форум, но трябвало да изпълни определени условия: „Жените трябвало да бъдат с модерни тоалети или секси рокли, а мъжете в секси ризи и черни панталони“.

 

Първоначално никой не допуснал полицията, затова на мястото трябвало да бъде повикана пожарната, за да разбият входната врата. От първия полицейски доклад за операцията: „Има над 50 души. Сега проверяваме участниците и сертификатите за ваксинация."

 

Прекратяването на суингърската оргия и идентификацията от полицията предизвикали възмущение сред гостите. Освен това, за нарушаване на ограниченията на коронавирус, всеки от участниците бил глобен със 150 евро, а също така била издадена забрана за посещение на мястото до 6 часа сутринта на следващия ден. Организаторът на партито е изправен пред глоба от няколко хиляди евро.

Жена на високи токчета и чорапи се възмути пр ед bild.de: „Всеки от нас беше глобен със 150 евро. Но имам застраховка и мога да платя веднага." Друг участник в партито каза: „Печеля достатъчно пари. Не ми пука".

Превод: GlasNews.bg