33-годишният италиански модел и актриса Джулия Фокс, която изгражда доста успешна кариера в Съединените щати, продължава да промотира книгата си „Down The Drain“. На страницата си в Instagram тя публикува снимка от корицата на зимния брой на списание Rollacoaster, на която се появи в доста разголен вид.

Джулия е без дрехи. Вместо това има много верижки и огърлици с кръстове и висулки. Дори бикините на модела са от тънки верижки. Ръцете й са обвити в тънка верижка, а маникюрът на ноктите й изобилства от масивна декорация.

В същото време гримът на модела се оказа много елегантен, без тъмни стрелки или невидими вежди. Тя гледа към камерата, накланяйки глава леко настрани.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Rollacoaster Magazine (@rollacoaster)

В списанието, наред с други неща, тя говори за своите мемоари. „Определено е диво пътуване“, каза тя, но „не толкова уникално“.

„Чувствам, че толкова много хора – особено жени и момичета – ще могат да се свържат с някакъв аспект от това или са минали през нещо подобно. Предполагам, че просто искам да дам пример и да бъда този, който може да каже: „Виж, можете да преминете през всичко това и не позволявайте това да ви определя. Вие се самоопределяте. Ти можеш да избереш пътя си." Искам хората да знаят, че не е нужно да давате на хората, които са попречили на пътя ви, влияние върху съществуването ви. Не искам да позволите на тези хора да ви победят и да ви превземат. Имам моята собствена история, тя е в моите ръце“, се казва в надписа към снимката.

В биографията си Джулия откровено описа своите модни експерименти, срещи с влиятелни, но токсични мъже, призна за злоупотреба с вещества и разказа как и къде е започнал пътят й към възстановяването.