По мнение на сексолозите, колкото сме по-разкрепостени в леглото, толкова по-висок е шансът да имаме пълноценен полов живот. Опитването на нови неща е прелюдия към вълнуващия секс, който винаги може да бъде още по-разтърсващ и удовлетворяващ за двамата партньори.

Играчките за интимни забавления са чудесен начин да излезем излезем извън зоната си на комфорт и да изпитаме удоволствие, което до този момент е било непознато за нас. Костюми, вибратори, надуваеми кукли и тематични костюми – начините да се отдадем на незабравими преживявания под чаршафите са доста разнообразни.

Търсят ли се еротичните играчки

Понякога имаме нужда от допълнителни стимулатори, за да успеем да изпитаме пълно сексуално удоволствие. За целта можем да заложим на продължителна любовна игра, която да включва и секс играчки. Анални разширители, мастурбатори, вагинални топчета, изкуствени пениси, аксесоари за гърди – всички тези пособия са с доказана ефективност за достигането на кулминация по време на полов акт. Могат да се закупят и на приемливи цени, което ги прави отлично решение и за подарък.

Кои са секс подаръците, за които всеки си мечтае

Ергенските и моминските партита са перфектният повод да изберем еротична играчка за подарък. Подобни събития се свързват с края на неангажиращите връзки, но и с началото на един много по-стойностен период, който би могъл да бъде обвързан и с щастлив сексуален живот. Има доста добри идеи, на които да заложим при покупката на подобен артикул, с който да изненадаме от сърце бъдещия му притежател. А именно:

  • за мъже – господата биха се зарадвали от сърце на подаръци като белезниците с пух, мастурбатор, феромонен парфюм, уголемител за пенис, вибрираща уста и фетиш комплекти. Всяко едно от тези секс предложения са интересни и могат да влязат в употреба не само по време на “соло приключенията”, но и по време на полов акт с нежната половинка;
  • за жени – дамите също обичат да получават секс играчки като подаръци, като сред любимите им са клиторните стимулатори, аналните разширители, вибраторите и дилдата, еротичните костюми за ролеви игри. Подобни атрибути са подходяща изненада за рожден ден, Свети Велентин, годишнини, но също така и за без повод;
  • за моминско парти – много жени на едно място няма как да не доведе до висок градус на настроението и много положителни емоции. За да бъдат те още по-запомнящи си, е добра идея да се организират интересни игри със секс подаръци, които ще внесат хумористичен елемент по време на събитието. Със “закачки” от рода на жартиерите, балоните и отварачките с пениси, феромонните парфюми и еротичната козметика, сериозността на събитието ще отстъпи на забавлението и широките усмивки;
  • за ергенско парти – стане ли дума за полови преживявания, мъжете са винаги на първа линия, готови да опитат нови и нестандартни неща. Няма по-подходящ случай да получат като подарък секс играчка от ергенското парти, когато се затваря цяла една глава от половия им живот и се отваря нова. Подходящите продукти в случая са надуваемата кукла, сувенирите на сексуална тематика, керамичните чаши с женски гърди, възбуждащите хапчета и др.

Сред търсените секс решения за подарък са и тематичните костюми, с които сбъдването на еротичните фантазии вече може да бъде осъществено. Те са подходящи и за двата пола, като с тях елементът на изненадата е винаги налице.

секс подаръци

Как да изберем подходящ фетиш продукт, съветват от онлайн магазин Клеопатра

Ако си мечтаете да се потопите в сюжета на “50 нюанса сиво” и да влезете в една много по-различна роля от обичайната по време на секс, заложете на фетиш решенията, които отново са подходящи за подарък. Изборът им зависи предимно от това какво харесваме в леглото и какво ново ни се иска да опитаме. Маски, топки за уста, harness колани и камшици – отведете сексуалността си на едно по-горно ниво и се насладете на преживяването.