Жени, които се представиха като Хейли Грейс и Джесика, разказаха за секс партита в частния секс клуб SNCTM в Калифорния, който се посещава от много знаменитости. Говори се, че сред редовните гости са актрисата Гуинет Полтроу и водещият Бил Махер. А членството струва 50 хиляди долара на година, пише NYpost.

Първоначално, според Хейли Грейс и Джесика, те посещавали клуба като гости, но с течение на времето започнали да работят там.

Според тях атмосферата в клуба, който се намира в луксозно имение на Тюдорите, прилича на атмосферата от филма "Широко затворени очи", в който участват Том Круз и Никол Кидман.

SNCTM е домакин на еротични маскаради, частни вечери, партита край басейна и тримесечни курсове по фетиш и еротика.

Хейли Грейс и Джесика присъствали на събития на SNCTM като гости, преди да станат редовни изпълнители в клуба.

SNCTM вип клуб секс клуб еротичен клуб bdsmцял екран
Хейли Грейс се присъедини към SNCTM, след като посети няколко партита Снимка: Instagram snctmsociety

Членството в клуба струва 50 хиляди долара годишно, а много знаменитости посещават VIP събития. Кои точно не е известно, тъй като списъците на членовете на клуба са секретни.

Хейли Грейс призна, че й харесва да работи в SNCTM, защото това й позволява да „изпълни сексуалните си фантазии“, включително да прави секс с партньора си пред публика.

SNCTM вип клуб секс клуб еротичен клуб bdsmцял екран
 

Джесика сподели, че веднъж е била "като коте", вързана за маса пред тълпата, освен това е участвала в БДСМ сеанси и много пъти е участвала в групов секс.

Достъпът до партита в клуба е само по препоръка и кандидатите се оценяват въз основа на тяхната репутация, ниво на имидж, статус и дали ще пазят тайни или не.

Сред гостите са изпълнителни директори на големи компании, успешни бизнесмени, актьори, професионални спортисти и артисти.

Дрескодът е строг: мъжете трябва да носят смокинги и папийонки на събития, докато жените могат да избират между елегантно вечерно облекло и бельо.

SNCTM, вип клуб, секс клуб, еротичен клубцял екран
Клубът SNCTM има строг дрескод Снимка: Instagram snctmsociety

„Ние умишлено избираме гости, за да смесваме различни видове. Еднообразието е скучно“, каза говорител на SNCTM.

SNCTM е известен със своята дискретност: снимането и използването на мобилни телефони по време на събития е строго забранено.

Еротичните изпълнения, проектирани от творческия директор Инка Невала, са в центъра на всяко събитие и тук играят Хейли Грейс и Джесика.

SNCTM вип клуб секс клуб еротичен клуб bdsmцял екран
Купоните в SNCTM са легендарни Снимка: Instagram snctmsociety

Хейли Грейс работи като артист на пълен работен ден в Ню Йорк и прави четири до осем представления на седмица. Специализира се в огнени, бурлески и фетиш изпълнения. И тя обича да работи като еротичен изпълнител в SNCTM, защото това й позволява да „осъществи сексуалните си фантазии“.

"На последното събитие бях модел за робство и цигуларят в този момент имаше серенада. Беше просто божествено", казва тя.

„Често започвам вечер с ембиентно танцово представление и по-късно правя креативни секс сцени на главната сцена с моя партньор или партньори. Има нещо във вниманието към детайла, което се вписва във всяко събитие, което ме кара да го чувствам като свещен ритуал“, призна тя.

Джесика, която живее в Лос Анджелис, преди това е работила в областта на технологиите и финансите, преди да стане еротичен изпълнител.

„Бях привлечена от този свят, защото беше много по-безопасно място да бъда себе си и да изразявам себе си без осъждане“, каза тя.

"Чувствах се като на снимачна площадка. Енергията в стаята беше наелектризирана и никога не бях виждала толкова много красиви хора на едно място", спомня си тя първото си преживяване.

„Бях девствена жертва, заек, сребърна орхидея, черен лебед, свещен елен и дори фатална жена, в зависимост от темата“, каза Джесика.

Джесика отбеляза, че някои жени "са склонни да мислят, че тези събития са отвратителни и унизителни", но самата тя ги намира за "вдъхновяващи".

„Ако се направи правилно, жените контролират цялата власт в стаята и имат цялата сексуална свобода – нещо, на което не ни учат в обществото“, каза тя.

Основателят на клуба Деймън Лоунър по-рано е заявявал, че „главната цел на SNCTM е човешката еротика“ и е убеден, че е на пътя към просветлението чрез сексуално удоволствие.

Превод: GlasNews