Снимка на Миглена Каканашева-Мегз разпали мрежата. Публикацията й в Инстаграм предизвика смесени отзиви.

“Беше мъртва. Парцал. Дойде при мен и ми каза, искам да Д*ХАМ! Казах ѝ СПОКО, ще оправим положението. С един приятел я заведохме в тоалетната и разказахме, че прави СВ*РКИ за 2лв. В края на вечерта имахме 20-30лв”, пише блондинката.

Така Мегз рекламира проекта си "Саморазрушение", в който говори за наркотиците и последиците от тях.

Дизайнерката уточнва, че снимката е визуализация на наболял социален проблем.

В коментари под публикациията много от феновете й не одобриха снимката й.

Виж сега, първо нямам никакво намерение нито да гледам, нито нещо друго, второ- не ме отвращава снимката, а написаното под нея, защото четат и ДЕЦА! И трето- човек, на който най- смисленото нещо,случило му се в живота е Биг Брадър и една умряла връзка с грозен и стар чичко, няма как да дава пример,учи на нещо или каквото и да е друго, пише Любомира.

Последно каква си? Дизайнер, инфлуенсър, продуцент.... или правиш всичко от което могат да се изкарат пари? Доста лицемерни са всички тия постове в сравнение с реалния ти начин на живот и нещата които правиш в него...., добавя Кацанев.

Други все пак я подкпрепиха.

Браво!Според мен клипът е страхотен... всички тези, които веднага са решили да постнат малоумен коментар дори не са изгледали клипа. Всички тези, които коментират глупости...просто не искат истински да разберат това, което ти искаш да споделиш със всички... Това как много тинейджъри си пропиляват живота и как много родители не забелязват и не разбират какво прави детето им, когато излезе на дискотека с приятели. И как всеки може да се промени!, отговаря друга.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

“Беше мъртва. Парцал. Дойде при мен и ми каза, искам да Д*ХАМ! Казах ѝ СПОКО, ще оправим положението. С един приятел я заведохме в тоалетната и разказахме, че прави СВ*РКИ за 2лв. В края на вечерта имахме 20-30лв”. Проект САМОРАЗРУШЕНИЕ СЕГА в YouTube канала на МАСКАТА” (линк стори) ***снимката е визуализация на наболял социален проблем. Тя не промотира и в нея не се използват истински наркоточни вещества.

Публикация, споделена от Miglena Kakanasheva MEGZ (@megz_miglena_kakanasheva) на