Който каквото иска да каже, но порното се е превърнало в част от ежедневието на хората. Без значение дали ни харесва, или пък не.

Доказателство за това са ежегодните отчети на един от най-големите сайтове за порно - Pornhub. И тази година не изневеряват на традицията да оповестят статистика, която винаги е доста интересна.

Оказва се, че категорията, която е била най-търсена през 2022 г. в Pornhub, е Reality. През изминалите месеци популярността ѝ се е повишила със 169%, докато тази на аматьорското порно е спаднала с 19%.

 

Снимка 599693

Според теорията на порно сайта, това се дължи на факта, че потребителите търсят повече истинско домашно порно, макар качеството на видеата на аматьорите, които започват да се занимават предимно с това, да се повишава.

В това отношение най-търсени са били "домашна тройка" и "домашни суйнгъри". Категорията на трансджендър порното е белязала скок със 75% през годината, като в Бразилия е била най-гледаната категория през последната година.

На трето място сред категориите остава груповият секс. И тази година хентай (анимирано порно) остава най-търсеният термин в порно сайта. Най-търсената порно звезда за 2022 г. е била Абела Дейнджър, която е успяла да измести Лана Роудс, която три поредни години печелеше първото място.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Abella Danger (@dangershewrote)

Отново САЩ е страната с най-висок трафик в Pornhub, следвана от Великобритания, Франция и Япония. Девет минути и 54 секунди пък е средната продължителност на едно посещение в сайта. В Египет прекарват най-много време средно на посещение - 11 минути и 12 секунди, като най-бързи в това отношение са в Мексико - осем минути и 45 секунди.

Оказва се, че петъците са дните, в които порното не се радва на висок трафик, но пък за сметка на това в неделите настъпва точния момент за развлечение. През годината мъжете са гледали най-много порно с участието на японки, докато жените са гледали порно с лесбийки.

Средната възраст на посетителите на Pornhub през 2022 г. е била 37 години, като възрастовата категория между 18 и 24 години бележи повишение с 2%.