Излезе телевизионният сериал "Американско жиголо" с участието на Джон Бернтал. И истинското жиголо, Самуел Хънтър от Австралия, който превърна проституцията в свой бизнес, каза, че сериалът е доста точен, пише Daily Mail.

Хънтър, който работи като ескорт, казва, че печели 10 000 долара на седмица. Той започнал този бизнес преди две години. И през това време срещнал жени от различни сфери на живота.

Най-младата му клиентка била на 23 години, най-възрастната - на 70 години. Една четвърт от клиентите му били женени.

Той каза, че новото шоу American Gigolo "доста точно" показва колко бляскав е неговият начин на живот.

Обикновено Самуел Хънтър от Сидни работи в скъпи хотели, а наскоро дори отишъл в Пукет за 10 дни, придружавайки клиентката си на почивка.

„Всичко е точно както бихте очаквали и точно обратното“, казва Хънтър. Самият той опитал много професии: работил в секс магазин, пишел блогове за бордей, но решава да стане жиголо, когато започва да работи за Touching Base, благотворителна организация, която запознава хора с увреждания със секс работници.

„Започнах да се чудя дали мога да го направя, но минаха две години, откакто правя това“, признава Хънтър.

Според него спецификата на работа при мъжкия ескорт е различна от тази при женския ескорт. Жените обикновено се срещат с няколко клиенти на ден, мъжете - обикновено цяла нощ.

Минимум - за два часа, 600 $ на час. Повечето от клиентите му са над четиридесетте и са "редовни". Това се дължи на външния му вид - Самуел Хънтър, по собствените му думи, изглежда "възрастен и уважаван".

Филмът „Американско жиголо“ от 1980 г. с участието на Ричард Гиър и неговият римейк от 2022 г. с участието на Джон Бернтал, както и други филми за жиголо често показват жигола, работещи с неприятни клиенти. Хънтър казва, че това никога не му се е случвало.

Кадър от филма "Американско жиголо" от 1980 г.

Клиентите го намират чрез уебсайта му и обикновено знаят какво искат. Освен това Хънтър ги проверява в социалните мрежи. Семейството му е наясно какво прави, казал и на майка си. Сигурен е, че паралелно може да има нормална връзка, но все още не иска.

"Клиентите ми получават най-добрата версия на мен. Те не искат човек, който пие кафе сутрин и се взира в телефона. И аз също получавам най-добрата версия на себе си. Обикновено те просто искат да се отпуснат", обобщава Хънтър.

В Австралия законите за проституцията варират в различните щати. Самата проституция е законна, но много от дейностите, свързани с нея, като сводничество и управление на публични домове, са незаконни.

Превод: GlasNews