Бившата звезда на Манчестър Юнайтед, който подписа с неизвестния саудитски професионален отбор Ал Наср с пакет на стойност над £400 милиона, отседна в Kingdom Tower, една от най-високите сгради в страната, пише Daily Mail.

Отбелязва се, че 37-годишният футболист се е настанил в един от най-добрите апартаменти, които Рияд може да предложи. Освен това 17 стаи са били заети от неговото семейство, приятели и охрана.

Роналдо със сериозен гаф при представянето в "Ал-Насър"

Гигантският апартамент е резервиран за месец, а Kingdom Suite е един от най-добрите в 99-етажната сграда. Помещението заема два етажа и включва хол, личен кабинет, трапезария и медийна зала.

Има обаче информация за по-малък апартамент - "Президентският апартамент", който може да се резервира онлайн и цената на нощувката е £3300 на вечер.

Смята се, че хотелската сметка за Роналдо и неговия антураж ще надхвърли £250 000, когато той се премести в постоянен дом със семейството си.

Освен това, поради статута си на знаменитост, готвачите предлагат изключителен румсървиз за Роналдо и семейството му. Освен това служителите бяха помолени да не си правят селфита със звездата.

Превод: GlasNews