Старши треньорът на Хебър Атанас Петров бе категоричен, че няма място за драми след поражението с 2:3 при гостуването на Добруджа.

 "Стана хубав мач, поздравявам Добруджа. Съжалявам за първия гейм, водехме с много, направиха две серии на сервис и взеха гейма. Този гейм бе много важен. Играхме много равностойно, накрая те имаха повече шанс и взеха победата," обясни Петров. "Всички промени дават някакъв резултат, трябва да взимат въздух момчетата в един петгеймов мач. Много шарен мач беше днес. Късмет не ни достигна.""Доволен съм, че имаше системата за видеоповторения. Помогна на тях повече в някои моменти, но важното е, че беше коректно всичко," допълни Петров.

"Всичко може да се очаква, този мач е олицетворение на първенството. Всичко може да се очаква," добави той за предстоящите сблъсъци. "Нищо не е станало, това ни е едва трета загуба за сезона, не бяхме губили до момента в тайбрек, но по-добре сега, отколкото в плейофите или финалите. Продължаваме, прекрасен сезон и трябва да си насочим усилията към финалните мачове."