Валери Божинов даде поредното си култово интервю, този път пред Youtube канала на Алпер Чочев.

Във видеото футболистът разказа много интересни подробности от своята кариера. За преместването на семейството му в Малта, първите стъпки в големия футбол, дебюта в Серия "А" на 15-годишна възраст, любовта към Лече, отказа да премине в Барселона, тежките контузии и много други.

Не бе пропусната и темата с личния му живот. Валери разказа историята за връзката си с певицата Алисия и участието му в клипа на песента „Карамел“. Божинов призна, че лично е звъннал на Коко Динев с молба да го запознае с жената, която по-късно стана майка на неговия син Валери-младши.

В началото на клипа Божинов заявява намерението си да стане актьор и да участва в сериозни филми, ако му се открие подобна възможност. Двамата с водещия дори разиграват кратка сцена, в която Валери играе ролята на „Божи маг“.

По-рано днес стана ясно, че отборът на Добруджа официално е картотекирал Валери Божинов, който може да дебютира за тима още в неделя срещу дубъла на ЦСКА 1948.

Той сподели, че е в Добрич основна да помага със своя опит като помощник-треньор.

След 19 кръга вторият отбор на ЦСКА 1948 е убедителен лидер във Втора лига с 41 точки. Добруджа е на 15-о място с 20 точки.