Близо 600 безплатни пропуски ще получат всички деца от школата по волейбол на Добруджа 07 и учениците от СУ "П.Р.Славейков" в Добрич за предстоящият мач на Добруджа 07 с Хебър (Пазарджик) в петък. Двубоят е от двадесети кръг на Суперлигата, като е от 18:30 ч. в зала „Добротица“.

„Това е решение на ръководството на Добруджа 07, заяви президентът Галин Господинов. Искаме децата, които тренират волейбол в школата и тези, които не са се докосвали до тази игра да бъдат в залата и да доведат там своите родители, за да видят с очите си колко е емоционален и завладяващ този спорт. Спряхме се на едно от големите добрички училища поради факта, че добре работим с тях, там има интерес към нашия спорт, затова правим този жест преди един от най-важните за отбора мачове с лидера във временното класиране“, добави клубният шеф.

Безплатните покани ще дават право за посещение на срещата и за родителите на децата. От Фен-клуба пък организират томбола, като освен фланелка с номер 13 на капитана Велизар Чернокожев, са предвидени ваучери и предметни награди. Цената на талончето ще е 1 лв.