Раковски (Димитровград) отпадна на 1/4-финал в турнира за Купата на България по волейбол при жените от ЦСКА. Треньорката Габриела Айшинова коментира пред BGvolleyball.com причините за загубата от "червените".

"Очаквах голяма съпротива. Това се случи. От наша страна влязоха едни стреснати момичета. Победата в първия мач беше много трудна, тя не беше категорична. Като цяло гостуването в тази зала e трудно. Не само на нашия отбор, но и на доста отбори. Момичета на ЦСКА излязоха с голямо самочувствие и искаха да ни прекършат. Нашите проблеми тръгнаха от много слабо посрещане. Оттам е нормално да се развали почти всичко в игрището. Получи се несигурност, въпреки че в първия гейм показахме добра съпротива, върнахме се в гейма, но може би опитът ни липсва", каза Айшинова.

"Определено вторият гейм бе решаващ. Като домакини, те имаха предимство да изпълняват "техния" начален удар, на техен терен. Рискуваха много. Изпълняваха много хубав и тежък начален удар. Ние трябваше да се борим, защото можем да излизаме от ситуации. Това се тренира и ще го направим", завърши Айшинова.