14 февруари е - денят на любовта и виното. И макар, че ден по-късно подготвихме за Вас, нашите читатели нещо любопитно. Направихме своеобразна класация на най-популярните и горещи двойки, събрани от волейбола. Всеки от тях е успешен като индивидуалност, но когато и половинката му е също толкова успешна, няма как комбинацията да не бъде взривоопасна. 

Започваме с нещо балканско: 
View this post on Instagram

Happy Valentine's Day! #happyvalentinesday #happy #valentinesday #love #amore #amor #couple #thebestcouple #Vasileva #Atanasijevic #mito #idol #ídolo #king #thebest #thebestplayer

A post shared by Aleksandar Atanasijevic (@a.atanasijevic.14) on Feb 14, 2019 at 6:22am PST

Александър Атанасийевич и Елица Василева 

View this post on Instagram

Happy valentine's day @aleksandar.atanasijevic__14 @eci_

A post shared by Aleksandar Atanasijevi (@alek.atanasijevic) on Feb 14, 2019 at 1:55pm PST

Няма нужда от много думи! Двамата са една от най-красивите двойки в нашия спорт. Заедно са повече от година, а сякаш е така от много повече. Родната националка и сръбският нападател са типичен пример за хармония и щастие.

Жаклин Карвальо и Мурильо Ендрес 

Женени са от 10 години, като преминават през много трудности. Любовта им обаче става все по-силна. През 2013 г. се роди първото им дете Пауло Артур Карвальо Ендрес. 


Митар Джурич и Мартина Гуиджи

Митар и Мартина се срещат за първи път в Италия по времето, когато и двамата играят там. През май 2018 г. сключиха брак, а според информациите вече очакват първия си наследник. 

Георг Грозер и Хелена Хавелкова 

Немският волейболист с унгарски корени и чешката красавица започват да се срещат в края на 2017 г. Преди това Хелена имаше дълга връзка с аржентинеца Факундо Конте, но прекратиха отношенията си си.

Грозер и Хавелкова са неразделни и използват всеки свободен миг, за да са заедно. Това може би е повлияло и на избора им на отбори - и двамата играят в Русия. 

Бартош Курек и Анна Грейман  

MVP на световното първенство и половинката му поддържат огъня помежду си вече няколко години. Красавицата е оставила на заден план кариерата си в последните месеци, а когато любимият й прекрати контракта със Сточня (Шчечин), тя стори същото с договора си с Хемик (Полице). От тогава Анна е неотлъчно до Бартош и го придружи във Варшава. Скоро се задава сватба, така че няма нищо необичайно...

Джовани Гуйдети и Бахар Токсой 

Един от най-добрите треньори в света и една от най-добрите турски волейболистки са семесйтво вече почти 5 години. Гиудети е старши треньор на женския национален отбор на Турция и Вакъфбанк (Истанбул), а съпругата му играе за един от съперниците - Фенербахче. 

 

Дъщеря им Алисън (родена през 2016 г.) получи популярност в социалните мрежи от самото начало, когато щастливите родители публикуваха нейни кадри.

 

Сречко Лисинац и Стефана Велкович  

И двамата играят на поста централен блокировач в националните формации на западната ни съседка. Заедно са от година, но са доста резервирани откъм демонстрации в социалните медии. Не публикуват често общи фотоси, но когато го направят, блестят с пълна сила. 

Марен Бринкер-Фром и Кристиан Фром 

 

Томас Джаешке и Пейдж Тап

 

Келси Робинсън и Брайън Кук 

 

Кърсти Джаксън и Кевин Льо Ру

 

Дани Линс и Сидао

BGvolleyball.com