Волейболистките на Берое (Стара Загора) победиха Казанлък с 3:0 гейма, във втория мач между двата тима от четвъртфиналните сблъсъци от Купата на България и продължават напред на полуфинали в турнира. 

„Мислим в обозримо бъдеще, как ще се представи отбора ни. Идеята беше, както и дойдоха последните мачове, да изградим играта ни от един съперник към по -силен и след това към още по-силен. В този мач играха добре момичетата. Не е лесно, когато си победил с 3:0 гейма в първия мач, да се мобилизираш на 100 %, но те се постараха, което е достойно“.

„Сега ни предстои ни мач с ЦСКА в София, надявам се още повече да стабилизираме играта си. След това ни предстои двубой в последната седмица срещу Раковски. В крайна сметка сме се запътили към едно доста добро представяне през тази година, а именно място в таблицата след Марица. Смятам да затвърдим тази позиция и да се борим на плейофите като равен с равен“, коментира треньорът на Берое Петър Дочев.

„Повеждаме с три-четири точки, особено в третия гейм, после следват грешки и губим играта. Но това се дължи донякъде на неопитността и липсата на комуникация в състава ни. Именно тези тънки моменти ни изяждат главата в края на геймовете. Но като цяло съм доволен от изявите на тима и неща, които до скоро не можеха да излизат, вече се показват наяве в играта“, заяви след мача треньорът на Казанлък Диян Боюклиев.Какво още казаха Петър Дочев и Диян Боюклиев, както и мнения на състезателки на двата тима можете да видите във видео материала.