В интернет пространството се завъртя новина, която никак няма да се хареса на Кубрат Пулев. След като стана ясно, че Кобрата се е простил с 10 милиона долара заради целувката със Суши, медиите отвъд Океана разкриха и друга причина да не се състои мач между българския профи боксьор и британската суперзвезда Антъни Джошуа. 

Според публикации в различни издания в САЩ тежката аркада над веждата, която той получи в двубоя с Богдан Дину може да му изиграе лоша шега.

Правилникът на Атлетическата комисия на щата Ню Йорк гласи, че трябва да мине определено време за заздравяване на такава сериозна рана. 

Така пречките пред провеждането на такъв двубой, който от лагера на Джошуа се надяваха да се превърне в касов, станаха твърде много. И той насочи търсенето си към нов опонент. Според редица сайтове големият фаворит за битка с него е кубинецът Луис Ортис. 

Преговорите с него вече са в напреднала фаза и се очаква в самото начало на следващата седмица да е окончателно ясно дали такъв двубой ще се проведе. Шансовете това да се случи обаче са огромни.