Президентът на Славия Венци Стефанов направи на две стотинки най-голямата звезда, излязла от най-стария столичен клуб - Благой Георгиев. В момента бившият полузащитник на България се подвизава в Къщата на "Биг Брадър" заедно с бъдещата си съпруга - Златка Райкова.

Както съобщи първо ПИК в събота, плейбоят предложи брак на плеймейтката, а тя му отговори с "Да". Сърцераздирателната сценка обаче все още не е излъчена. 

"Благо ми падна много ниско в очите. Това за мен е падение. Аз никога не бих го направил, нито с Русата Златка, ни с Черната, ни с Кестенявата. И други момчета са влизали, ама да си като някоя притурка на някоя дама... И Петко беше с жена си, ама изглеждаше по друг начин", коментира Стефанов в актуално студио "Дерби" изявите на своя възпитаник в Къщата.

"Аз съм го забравил този продукт, това не е нашият продукт. Аз не съм си развалил отношенията с него. Мисля, че Благо е на това ниво не само заради таланта си - другото е моя дело", допълни босът на белите.

За никого не е тайна, че Венци Стефанов бе този, заради когото Георгиев излезе извън страната през 2006 и до 2017 обиколи една камара отбори, сред които Алавес, Дуисбург, Цървена звезда, Терек и др.

"Когато виждаш, че зарязва жена си с две деца, зарязва другата с едно дете и идва тук, за да се прави на клоун в "Биг Брадър", продава къщата си, за да остави децата си... Това не е моят Благо", разочарован е Венци Стефанов.

През годините Благо Джизъса считаше футболния бос за свой втори баща. Венци Стефанов често предоставяше къщата си в Гърция на Георгиев. Много пъти се е случвало дори двамата да споделят заедно летните си ваканции в южната ни съседка. 

свързани новини